marți, 2 mai 2017

Decor fara varsta - Mai 2017

 
Un decor fara varsta, este constituit din caramida de sticla, care se gaseste intr-o mare varietate de culori, dar si de dimesiuni difertite.

Modele de caramizi de sticla:
  • clare - cu gradul cel mai mare de transfer de lumina;
  • colorate in masa - sticla este colorata inainte de a fi formata caramida;
  • colorate prin injectare - se obtin din caramizi clare in interiorul carora se injecteaza colorantul care adera de marginile interioare ale caramizii. Acest tip de caramida nu este recomandat la exterior pentru ca exista riscul sa se decoloreze in timp.
Uricani 2017
www.jiulconstruct.ro

vineri, 7 aprilie 2017

Pavajul, alegerea perfecta pentru o curte deosebita! Aprilie 2017

Ovidiu L. clientul nostru, care se bucura de senzatia de spatiu si posibilitatea de configurare a curtii.


Printre avantajele pavajului, dupa cum ne spune un alt client al nostru, Florin H., se enumera simplitatea accesului in cazul in care se deterioreaza o coloana de apa sau canalizare care trece pe sub curtea casei, dar este foarte important si faptul ca este foarte usor de depazit.


Exista mai multe optiuni printre care betonarea curtii, cea mai neinspirata cred, pentru ca nu depaseste ca durata de viata 3 ani si incepe a se macina, in plus nu este nici foarte aspectuoasa. 



Deci, va astept cu avantaje si dezavantaje legate de aceasta optiune.


Ing. Stefan Militaru
https://www.facebook.com/JiulConstructLupeni/

vineri, 31 martie 2017

    DUPA
        INAINTE      

Transforma-ti podul in locuinta!      



Este si alegerea lui Adi, un client cu o casa din centrul vechi al Lupeniului, casa cu un pod generos, pe care l-a transformat intr-o camera calduroasa.


Adi, ne-a impartasit cel mai mare avantaj, senzaria de libertate atunci cand lumina soarelui patrunde inca de la rasarit, in locuinta.


Deci, o idee foarte buna si pentru
posibilitatile extinse de a
personaliza interiorul.

Ing. Stefan Militaru
https://www.facebook.com/Jiul-Construct-Lupeni-225369464223315/?ref=bookmarks







luni, 6 martie 2017

Cheia sigurantei in instalatiile sanitare.

Secretul nostru este „robinetul de siguranta” care este cheia sigurantei in instalatiile sanitare.

Instalatiile sanitare si termice constituie, toate conductele şi circuitele de apă (rece şi calda), încalzire şi canalizare dintr-o locuinta, care asigura o bună functionalitate, în paralel cu nevoile unei familii moderne.

Instalatorii nostrii executa lucrari de instalatii pentru toate categoriile de clienti atat persoane fizice cat si persoance juridice.

Societatea noastra va pune la dispozitie instalatorii experimentati cu sfaturi utile din domeniul instalatiilor in functie de lucrarea ce trebuie executata. Pentru exemplificare instalatorii nostrii va pot da sfaturi legate de materialul cel mai indicat in functie de cerintele si caracteristicile lucrarii.

Suntem în masura sa va oferim solutii tehnice si sa executam lucrari de instalatii pentru toate tipurile de imobile ( case, vile, blocuri de locuinte, spatii comerciale, etc ).


Societatea noastra realizeaza instalatii interioare si exterioare de alimentare cu apa rece si calda pentru consum menajer. Totodata utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si in executarea instalatiilor termice.

ing. Stefan Militaru
Jiul Construct Lupeni

https://www.facebook.com/Jiul-Construct-Lupeni-225369464223315/
004.0726.370.242

joi, 2 martie 2017

Iti place sa construiesti?

Așa că dacă ai cel puțin 3-4 ani experiență de lucru si ești meticulos.

Esti  atent, cu simțul perfecțiunii, acorzi toată atenția materialelor cu care lucrezi, indiferent de natura lor.

Trimite-ne un portofoliu, un CV, o poveste și așteaptă vești de la noi!
Daca ai si mânuțele foarte pricepute, esti dispus sa lucrezi 11 ore pe zi vara dar si iarna, te așteptam la o proba de lucru.

Nu suna sa întrebi de salar! Nu iti voi răspunde. 
Vreau sa vad ce știi întâi.

Relatii intre orele 8-18. Rugam seriozitate! Nu insistați pentru nepricepuți sau stangaci la lopata, nu asta vrem! 

Constituie avantaj persoanele intre 45-55 ani.

ing. Stefan Militaru
Jiul Construct Lupeni
https://www.facebook.com/Jiul-Construct-Lupeni-225369464223315/

miercuri, 22 februarie 2017

Cat costa mp construit la rosu in 2017?



Cat costa metrul patrat pentru construirea unei case, este o intrebare foarte des intalnita, mai ales in aceasta perioada, in care, cei care au visul de a scapa de locuintele de la bloc si doresc sa isi contureze o arhitectura draguta, cu o gradina unde sa poti sa te destinzi vara pana tarziu.

Echipa de constructori si arhitectul se vor intalni impreuna cu dumneavoastra si vor constitui un plan care se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra de design, buget si spatiu, urmand autorizatia de construire.

Apoi, incepe constructia cu pasi marunti, este o sarcina dificila, dar cu siguranta este una dintre cele mai placute sarcini din viata.

Preturile difera in functie de complexitatea proiectului, in cazul casei la rosu, manopera pleaca de la 50 euro/mp iar materialele de la 110 euro/mp.

Astfel o casa pentru o familie cu un copil este ideala de la 100 mp, la un calcul simplu cu doar 16.000 euro puteti avea casa mult dorita, construita la rosu.

Te-ai gandit ca poti face casuta visurilor?
Care este casa visurilor tale?
Srie-mi intrun comentariu.

Cu drag,

JIUL-CONSTRUCT Lupeni
ing. Stefan Militaru
0726370242
https://www.facebook.com/Jiul-Construct-Lupeni-225369464223315/

joi, 9 februarie 2017

Mirosul de canalizare

Mirosul de canalizare in general este o problema a caselor vechi, dar chiar si nou construite.

Exista mai multe solutii pentru a elimina aceste mirosuri, insa astazi o voi detalia pe cea mai avantajoasa, respectiv sifonul de canalizare exterioara, care se foloseste pe intreaga retea de canalizare. Are si un mare avantaj, poate fi foarte usor verificat, in caz de avarie, prin cele doua piese de verificare.

 Acest sifon are rolul de a retine gazele din conducta de canalizare, datorita apei din interiorul sifonului.

Astfel, obiectele sanitare din interiorul casei vor fi izolate de reteaua de canalizare.

https://www.facebook.com/Jiul-Construct-Lupeni-225369464223315/

joi, 2 februarie 2017

Avantajele incalzirii in pardoseala


Caldura la picioare!!! 

Este primul mare avantaj al incalzirii in pardoseala, senzatia de cald la talpile tale, mareste considerabil confortul termic.

Este solutia ideala pentru copii care mereu sunt tolaniti pe jos, pentru bunici, dar si pentru animalele de companie:). Bineinteles, avantajele continua si pentru noi, care vom amenaja mult mai usor camerele, in care se va simti avantajos lipsa caloriferelor. Incalzirea clasica pe calorifere, se bazeaza pe curentii de aer cald, care ajuta aerul sa urce in partea superioara a camerei, astfel distributia caldurii, concentreaza aerul in partea de sus, conducand la un disconfort in zona picioarelor.

Nu va faceti griji, pardoseala nu o sa arda, temperatura agentului, setata pentru incalzirea in pardoseala, nedepasind 45 de grade, de aici si economia la energie in cazul folosirii a centralelor termice pe gaz prin condensare.

Alegeti stilul de viata modern, si nu in ultimul rand doresc sa va raspund si celor sceptici, nu va faceti griji, producatorul PURMO a avut  grija sa ofere garantia pentru o durata lunga de viata, respectiv minim 30 de ani. Ramane sa aveti grija la alegerea instalatorilor!

https://www.facebook.com/Jiul-Construct-Lupeni-225369464223315/?fref=ts






vineri, 27 ianuarie 2017

Cum calculati cantitatea necesara de antigel, la o instalatie termica?


Cateva cuvinte despre cum calculam cantitatea de apa din instalatia termica...


Cantitatea de apa dintr-un calorifer cu lungimea de 1 m, cu doua coloane (tip 22), cu o inaltime de 60 cm, calorifer care este cel mai uzual, este de 5,9 litri de apa. 

Volumul apei din conductele de incalzire se calculeaza dupa formula pentru volumul unui cilindru, respectiv aria bazei (pi x raza la patrat) x inaltimea. De exemplu cantitatea de apa la o conducta cu diametrul interior de: 20mm este de 0,31 litri. La o conducta cu diametrul interior de 25 mm este de 0,49 litri.

Separat, cazanul are inscriprionata cantitatea de apa inmagazinata de el.

Deci sunt trei elemente care ne ajuta sa calculam cantitatea de apa din instalatie: 
-apa din calorifere;
-apa din conducte;
-apa din cazanul de incalzire.

Toate aceste rezultate se aduna apoi se proportioneaza, in functie de concentratia necesara, de exemplu producatorul antigelului termofluid ne recomanda 40% antigel pentru o siguranta impotriva inghetului la o temperatura de -23 grade.

Va costa mult mai putin antigelul, decat pagubele create de gheata, credeti-ma! 

miercuri, 25 ianuarie 2017

Să schimbăm imaginea clasică a amenajărilor interioare, in amenajarea căminului tau!


Tavanele extensibile sunt uimitoare!!! 

Tavanele extensibile pot fi mate, lucioase de la clasic alb la negru profund sau imprimate foto, chiar și o cameră mică a fost de nerecunoscut într-un apartament de lux. Tavanul poate da senzatia de crestere a volumului camerei.

Forma si culoarea depinde de imaginatia D-voastra.

Vechile scafe de rigips acum pot prinde viata in combinatia cu folia extensibila si varietatea de lumini.

Daca aveti un hotel sau o pensiune eleganta, o sala de concerte sau un club, puteti folosi culorile inchise pana la negru.

Totodata, "tavanele lacuite", cum mai sunt numite, sunt ideale in spatii umede precum piscinasau baia D-voastra, ele nu produc mucegai.

Pe suprafata plafonului metoda de imprimare cu tesatura lucioasă poate fi aplicat la orice imagine grafică, indiferent dacă este o imagine a unui artist celebru, natura, peisaj, mare, cer, spațiu, sau fotografii de arhiva personală.

In trecut aceste plafoane au fost considerate ca fiind ceva exotic. Astăzi, mulți resping tipurile tradiționale de reparații prin alegerea plafoanelor extensibile, deoarece este practic, rapid și destul de accesibile ca pret.


Să schimbăm imaginea clasică a amenajărilor interioare, in amenajarea căminului tau!


marți, 24 ianuarie 2017

Despre termosistem (termoizolatie cu polistiren si vata minerala bazaltica)

Despre termosistem (termoizolatie cu polistiren si vata minerala bazaltica)
Importanta termoizolatiei la exterior: procesul de pierdere al caldurii este dinspre interior spre exterior si raportul termic de stopare trebuie sa fie invers.
Daca izolati interiorul, in timp va aparea un condens intre perete si izolatie si un fel de mucegai! Izolati exteriorul, pentru ca peretele e rece, polistirenul este cald si nu exista o trecere constanta de la cald la rece ci una brusca! Un alt dezavantaj al izolatiei cu polistiren in interior este si pierderea din spatiul util al incaperii, iar pe langa acestea.

In cazul unei izolatii cu polistiren la exterior pe un perete tencuit, aerul ramas intre polistiren si perete se comporta ca si aerul dintre geamuri (se numeste aer tampon), acesta amortizand efectul de condens, printr-o "echilibrare intre cei doi pereti" interior - exterior! Peretii acumuleaza caldura degajata de corpurile de incalzit sobe, calorifere, dupa care radiaza caldura acumulata, tot in interior, pentru ca exteriorul este izolat , astfel caldura din casa se mentine si dupa ce inceteaza incalzirea locuintei.
Termoizolatia cu polistiren este eficienta si aduce o reducere de pana la 40% la cosumul de combustibil, in conditiile in care se face corect. Modul de aplicare conteaza foarte mult, de aici, aparand, sau nu probleme ulterioare. Pana si numarul de dibluri din plastic si aszarea lor pe placa de polistiren are importanta... Apoi respectarea timpului intre operatiuni...exista din pacate, o multime de nereguli in montarea termosistemului, printre muncitorii „meseriasi” fiind bine stiuta sintagma "las'ca merge si-asa, tot polistiren e.." fiecare producator are si o pagina despre montaj, asa ca recomand celor care au de facut tremoizolatie, sa consulte aceste pagini, sa vada ce li se potriveste, ce li se recomanda, iar atunci cand vor discuta cu constructorul vor fi cu temele facute.
Stefan M.